Het starten van een eigen bedrijf is een grote uitdaging en een hele klus op zich. Bij de start van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Hierbij maakt een goede voorbereiding, voorlichting en begeleiding de kans op succes van uw bedrijf vele malen groter. Er komen veel randzaken op u af waar u vaak niet zo veel van af weet. Maar dat is niet erg. Wij zijn u behulpzaam bij de eerste stappen op het 27PXLFOWCCondernemerspad en staan u met raad en daad terzijde, maar ook in de periode daarna.

Het ondernemingsplan speelt een belangrijke rol, maar ook het opzetten van de administratie en verwerking van de boekhouding en allerlei belastingaangelegenheden horen bij het ondernemen. Ook zal de belastingdienst eisen dat er een correcte administratie wordt bijgehouden. Als ondernemer moet je zelf verzekeringen en pensioen regelen want deze worden niet automatisch geregeld door een werkgever. Kortom er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden en waar je hulp bij kunt gebruiken.

Wij zijn ervoor om via een stappenplan alles met u zorgvuldig voor te bereiden. Een ondernemingsplan schrijven, is er genoeg startkapitaal, het kiezen van de rechtsvorm, inschrijven bij de Kamer van Koophandel en dan de administratie en belastingaangiftes. Veel zzp-ers hebben moeite om deze zaken goed in te vullen; zij doen uiteraard liever waar zij goed in zijn.

Wij zijn op de hoogte van alle regels; het zou zonde zijn als je allerlei aftrekposten zou mislopen. Bovendien, bij een incorrecte administratie kun je zelfs boetes oplopen bij de belastingdienst. Als zzp-er doe je aangifte met de IB (inkomstenbelasting) en de OB(omzetbelasting), waarbij de laatste in principe éénmaal per kwartaal gedaan moet worden.

Advizaak heeft ervaring met het begeleiden van startende ondernemers in allerlei branches.

  • Advizaak is uw begeleider op weg naar uw eigen bedrijf
  • Advizaak is de boekhouder voor uw boekhouding
  • Advizaak is uw belastingadviseur
  • Advizaak is uw complete aanspreekpunt voor uw administratie